Marcella Udink, Senior Business Analist

 “De training geeft echt een BOOST aan jezelf. Ik ben dichter bij mezelf gekomen, bij mijn kracht”.

Ik had een algeheel gevoel van onvrede. Niet blij met mijn werk, niet blij met mezelf, niet blij na mijn scheiding het jaar ervoor. Ik dacht: “Is dit het nu? Het moet nu wel anders! Maar hoe dan?” Ik was zoekende. Ik had behoefte aan weten en stabiliteit.

De training gaf me veel inzicht. Weer weten wat belangrijk voor me was, was een enorm cadeau. Ik zette een stip op de horizon en daar was ik heel blij mee. Verder kon ik er op dat moment nog niets mee. Pas later merkte ik dat het echt wat in gang had gezet. Ik werd veel bewuster. Vaak vroeg ik mij af: “ Doe ik dit omdat ik het graag wil, of doe ik dit voor een ander?”. Nu achteraf denk ik: “als je geen richting hebt? Hoe kan je dan het juiste pad kiezen?” Ook leek het of dat wat ik belangrijk vond als vanzelf in mijn leven kwam. Zoals de liefde van mijn leven. Ik had heel bewust nagedacht over hoe die nieuwe relatie eruit moest zien. En toen ik hem tegenkwam herkende ik dat hij paste bij wat ik belangrijk vond.

Kobie heb ik leren kennen als een vrouw die in haar kracht staat als ze training geeft. Ze motiveerde me op een warme en respectvolle manier. Ze gaf ruimte, aandacht en is oprecht geïnteresseerd. De training zou ik aanraden aan alle vrouwen die ernaar zoeken om dichter bij zichzelf te komen. Ik was ook een vrouw met een drukke baan, twee jonge kinderen, verward, zoekende, vervreemd van mijn gevoel en ik vergat mezelf. De training is een krachtige start in het proces om te ontdekken wie je echt bent en wat je echt gelukkig maakt. En om daar je keuzes op te baseren.

Ik wil tips, oefeningen en inspiratie

Kobie Kooistra
Trainer & Coach
06-100 50 177
info@kobiekooistra.nl

KVK  56 85 76 83
BTW  119 709 211 B01